Årets første utstilling og konkurranse!

Heei! :D

Da var julaften og nyttårsaften med familie, gaver og god mat over og tankene på nyåret har begynt. Allerede den 4.-6. januar er kaninene påmeldt utstilling og hoppekonkurranse på Jæren (Nyttårskonken & Jærutstillingen 2013). Døleveiens Mystic Melody "Hannah" skal stille for første gang i klasse A, kan bli spennende å se utfallet av det og så skal hun starte RL og KL. Dette er hennes 2. og 3. start så kan bli spennende. Hun ble også sist stilt med 93p (100p er max) så blir spennende å se hvordan poengene blir fordet denne gang. The Secret Love Story "Chadia" skal som Hannah stilles og starte RL og KL. Hun har startet litt mer enn Hannah, men det er ikke så mye at jeg kan si at hun er kjent innenfor miljø. Hun ble sist stilt med 91p, men da hun er meget lett (0,6kg) blir hun nok 00. Det var meningen at hun skulle starte i klasse B, men da de ikke regnet på dato, men på mnd ble hun satt over til klasse A. Døleveiens Nothing At All "Pablo" skal være med å starte KM, men da de ikke skal ha RV, blir han med for en klasse. Playtime is Over "Coco" blir med for å starte KL og RL. Dette kan bli spennende! Pistacho og Zac blir hjemme denne gang da det ikke er noen klasser de kan starte.

Døleveiens Mystic Magic skal også være med å flytte til Lilly Jonassen da det har vært mye tull tidligere. Døleveiens Open Water "Victor" kommer da tibake til meg :) Det kommer også ei anne lita jente som skal være med meg hjem, men jeg foretrekker å holde alt hemmelig til hun er kommet hjem :)
 

Pablo på Novem-konkurransen, November 2012

Det kan godt hende at ikke alle som leser bloggen vår forstår hva bokstavene ovenfor betyr så derfor har dere en liten forklaring her:
 
- RL = Rett lett
- RM = Rett middels
- RV = Rett vanskelig
- KL = Kroket lett
- KM = Kroket middels
- Klasse A - Utstillingsklassen for voksne kaniner
- Klasse B - Utstillingsklassen for unge kaniner
- 93p = 93 poeng
- 00 = nullet/diskvalifisert
 
Dersom dere lurer på noe mer er det bare å spørre i komentarfeltet. :)
 
- Trine :)

6 kommentarer

Cathrin

01.01.2013 kl.18:17

Godt nyttår :)

NEPAZ

02.01.2013 kl.17:03

Cathrin: Takk i lige måde!
Godt nyttår : )

fortellings

10.05.2013 kl.23:20

annbefale min blogg? Historier for beliebere akkurat nå. Koster 1 innlegg =D

NEPAZ

03.06.2013 kl.18:32

Jannichen's internatliv med me: Takk, i lige måde. Bedre sent enn aldri, eller er det ikke det de sier? :)
heh, jo :-)

Skriv en ny kommentar

NEPAZ

NEPAZ

2, Haugesund

Vi er to jenter fra Haugesund som driver med kaninhopping. Trine og Elin. Denne bloggen handler våre kaniners hverdag fylt av hopping, kos og alt annet vi klarer å presse inn. =) --------------- Kontakt/Sponsing? - Send oss gjerne en mail på Bunnyjumping100@hotmail.com =D

Kategorier

Arkiv

hits