Velkommen Dix!

Hei! :D

Tro det eller ei, men det er blitt endring i planene ang. hvem av kaninene som blir boende her. Hendrik har flyttet til østlandet, og Lavendel og Lady gjør seg klar til å flytte den 20., men kaninene skal ikke bare flytte bort fra meg. Neida, langt i fra. I dag så var jeg og hentet meg ei ny lita chinchilla Hermelin hue. Hva kan du nå da si når ei lita prinsesse står på Facebook og søker et nytt hjem.

Dette bildet så jeg.

Jeg fikk vite litt generelt om slekt (farger og oppdrettere) og så kunne jeg bare ikke slippe annonsa unna. Jeg fikk vite at det var ei lita jente og smisket litt med pappa. Uten at han egentlig visste så mye og brydde seg jo da egentlig enda mindre så fikk jeg ut å øvelseskjøre og hente denne sjønne lille herligheten. ♥ Hun har fått navnet Dix og jeg har bestemt at hun skal konkurrere under navnet Te Amo som betyr "jeg elsker deg" på Spansk. Da jeg var kommet hjem med henne tok jeg henne, Hannah & Chadia med meg inn og etter en stund så de ut som at de hadde bodd sammen hele livet. De skal nå stå i bur i sammen i natt og så får jeg se hvordan det går. Trigger nervee ltt kan man si.


Litt søte er de jo da ^^

- Trine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

NEPAZ

NEPAZ

2, Haugesund

Vi er to jenter fra Haugesund som driver med kaninhopping. Trine og Elin. Denne bloggen handler våre kaniners hverdag fylt av hopping, kos og alt annet vi klarer å presse inn. =) --------------- Kontakt/Sponsing? - Send oss gjerne en mail på Bunnyjumping100@hotmail.com =D

Kategorier

Arkiv

hits