"Øhm unnskyld at jeg spørr, men klarer dere og finne gode hjem til de ungene??"

Heihei! :)

For et par dager siden på innlegget om fremtidige kull fikk vi dette spørsmålet av Amalie:

"Øhm unskyld at jeg spørr , men klarer dere og finne gode hjem til de ungene ?

det finns allerede mange kaniner ute hos dyrebeskytellsen er det ikke bedre at de får et godt hjem før vi lager flere unger ? :) bare lurer på deres mening :)"
 
Da må jeg rett og slett bare svare:
 
Det er faktisk et veldig godt spørsmål, jeg vet faktisk ikke selv. Hvis ungene blir blå skal forrige eier av Nala bruke dem til utstilling og hvis ikke får jeg problemet med å selge dem.... Ønsker selv ikke noe kull akuratt. Hadde selvfølgelig vært gøy med mange kaninunger hjemme, men vet at det vil ødelegge Nala sin hoppekarriære... Vet hva du mener med kaninene hos dyrebeskyttelsen osv. og må si meg enig i din mening. Hadde det bare vært etter mine meninger hadde jeg ikke villet parret henne opp.
 

Dette er et av bildene som kommer til å brukes i morgendagens innlegg... ^^)

- Hva synes du om det å sette flere kaninunger til verden??

- Trine

6 kommentarer

amalielo

17.07.2011 kl.11:02

takk for svar :)

NEPAZ

17.07.2011 kl.20:34

Svar til Amalielo: Ingen årsak! :)

jentungen

17.07.2011 kl.23:18

Svarer også litt her det jeg tenker :)

Vi i kaninhoppinga avler dyr for å bruke de og for å få de kroppene vi vil ha på dyra :) Dyrebeskyttelsen har skjeldent de dyrene vi ønsker sånn i kropp og utseende :)

Jeg vil helst ha kaniner som er noe kompakte med kraftige bak ben og være noe høy reiste :)

Vet det er en del som importerer fra Sverige, der har de kommet mye lenger med oppdrett av høyresite store kaniner. For min del blir disse alt for store.

Ei fra kullet mitt i 2009 har nå kravlet seg opp til Vanskelig og har vært mor, hun er liten og noe høyreist men samtidig kraftige bak ben som har spenst og hun har også mot til å prøve.

Dyrebesyttelsen har somregel dyr som har hatt et hjem som kose kanin eller lignende, og de kanina egner seg da veldig dårlig til våres bruk :)

For familier som tenker på å skaffe seg kanin er dyrebeskyttelsen helt topp sted og begynne :)

lein

18.07.2011 kl.09:48

søt kanin!

- lein <3

NEPAZ

18.07.2011 kl.21:35

Svar til Jentungen: Tusen hjerelig takk for din mening. Er enig i hva du sier. Vi avler mot det vi selv ønsker, men alikevell er det viktig å sørge for at de får seg et godt hjem. Kaninene hos dyrebeskyttelsen er gjerne ikke akuratt de vi ønsker, men ser ikke noe problem i å lære en kosekanin å hoppe. Nala har bare utstilling i slekten, men jeg har klart å lære henne å hoppe. Men alt går etter hva eieren ønsker å lære den da ;)

NEPAZ

18.07.2011 kl.21:36

Svar til Lein: Takk! :) Må selv også si at jeg elsker Zac sine tegninger! <3

Skriv en ny kommentar

NEPAZ

NEPAZ

2, Haugesund

Vi er to jenter fra Haugesund som driver med kaninhopping. Trine og Elin. Denne bloggen handler våre kaniners hverdag fylt av hopping, kos og alt annet vi klarer å presse inn. =) --------------- Kontakt/Sponsing? - Send oss gjerne en mail på Bunnyjumping100@hotmail.com =D

Kategorier

Arkiv

hits