Zac og Pistacho blir angrepet av en katt (bildeserie)

Hei!

Etter at jeg hadde satt ut kaninene kom nabokatten vår Misja (eller Pelle som den kalles) bort og skulle hilse på Pistacho (de var bestevenner før), men var desverre mer leken i dag enn det hun har vært før så hun satt i gang å angreipe dem. Jeg tenkte også at jeg skulle vise dere hvordan Zac og Pistacho bor når jeg er hos pappa. (Pistacho sitt bur er tre år gammlere enn Zac sitt!)

Her kan du se burene deres:


Pistacho sitt

Zac sitt

Spørsmål: Hva hadde du gjort om kaninene dine ble angrepet av en katt? Hva synes du om burene deres? Har dere også hatt et så fint vær som vi hadde? =)

Besøk: Dyreneshverdag (Nacho og Leo får en ekstra linking siden de har vunnet to konkurranser etter hverandre)

-Trine og kaninene

5 kommentarer

doggz

30.03.2011 kl.18:17

Jeg har ikke kaniner, men blir sur på puser når de angriper hunden min.

Fiine bur :D

NEPAZ

30.03.2011 kl.18:56

Svar til Doggz: Ja, det er forståelig! =) Takk! <3

shibaogliba

30.03.2011 kl.20:38

syns ikke det ser ut som om katten angriper jeg da men. ser mer ut som om den bare er nyserig. men burene var kjempe fine, tipper de liker seg godt inni der :)

Hanna:)

30.03.2011 kl.21:23

KJempe fine bur :D ! Irriterender når katter Angriper !

NEPAZ

30.03.2011 kl.22:01

Svar til ShibaogLiba: Nei, prøvet å skremme den litt slik at kainene ikke fikk sår, så på bildene ser du mest lek. Takk! Ja, jeg har et stort problem å få dem ut av dem... =)

Svar til Hanna :): Takk! Ja, helt enig... =)

Skriv en ny kommentar

NEPAZ

NEPAZ

2, Haugesund

Vi er to jenter fra Haugesund som driver med kaninhopping. Trine og Elin. Denne bloggen handler våre kaniners hverdag fylt av hopping, kos og alt annet vi klarer å presse inn. =) --------------- Kontakt/Sponsing? - Send oss gjerne en mail på Bunnyjumping100@hotmail.com =D

Kategorier

Arkiv

hits