Vurderingen fra www.Claws.blogg.no =)

Heihei!

Vi har fått vår første vurdering og tenkte at vi skulle dele den her på www.nepaz.blogg.no. Vurderingen er som det står i overskriften fra www.Claws.blogg.no. En koselig og ryddig blogg. =)

Innlegg:
MASSE BILDER, var det første som slo meg, og det er POSITIVT! Jeg elsker dyr selv, mamma har et lite "Kaninpensjonat" og sauer, og høner, og hund, og katt, så tada! Innleggene omhandler for det meste kaninene har jeg skjønt, og bildene er flotte og god kvalitet. Jeg liker det. Bra skriving, og gode bilder= ++!

Header/design:
Enkelt design, gode fargekombinasjoner og godt leselig. Jeg liker det. Headeren er fin, men for rotete for meg. Jeg den kunne godt vært mye enklere, færre bilder og bedre organsiert. MEN FLOTTE KANINER!

I det hele:
Fult og helt er det en fin blogg, fine bilder, gode innlegg og flotte farger. Headeren trekker litt ned, men ellers: Elsk!

Karakter: 4

Vi er fornøyd med resultatet og nå har vi et spørsmål til dere: Hva synes dere om vurderingen?

-Trine og Elin

4 kommentarer

Anne Lovise

01.01.2011 kl.21:47

Fint dere likte vurderingen :)

NEPAZ

01.01.2011 kl.21:53

Ja, hadde vært verre om vi ikke hadde gjort det! Hehe! =) Takk for vurderingen.

<3 Stine

01.01.2011 kl.23:29

Kult ;)

NEPAZ

02.01.2011 kl.11:26

Takk! <3

Skriv en ny kommentar

NEPAZ

NEPAZ

2, Haugesund

Vi er to jenter fra Haugesund som driver med kaninhopping. Trine og Elin. Denne bloggen handler våre kaniners hverdag fylt av hopping, kos og alt annet vi klarer å presse inn. =) --------------- Kontakt/Sponsing? - Send oss gjerne en mail på Bunnyjumping100@hotmail.com =D

Kategorier

Arkiv

hits